This project has moved. For the latest updates, please go here.
Here is a quick list of current issues & missing functionality for AutoSPInstaller & SharePoint 2013:
  • The following SP2013-only service applications are not yet implemented:
    • Access Services (the new one for 2013; Access Services 2010 is still supported) - DONE
    • Machine Translation Service - DONE
    • PowerPoint Conversion Service Application - DONE
    • Work Management Service Application - DONE
    • Workflow Service Application - this will actually automatically be provisioned when you create a Workflow Manager 1.0 / Service Bus farm (separately from AutoSPInstaller) and connect it to your SharePoint farm
  • "PowerPoint Service Application" throws an error if we try to provision it on 2013; I need to put in a check and/or split out the different 2010 and 2013 “PowerPoint” service apps
  • Enterprise Search 2013 only really provisions on a single server (admin/crawl/query roles all on one); you can still however go in after the fact and update the topology manually (using PowerShell) to your desired configuration
  • There is no support for Office Web Apps 2013 yet (OWA 2013 no longer installs on a SharePoint server; in fact – it’s all on its own)
  • SSL support for web apps seems to be problematic in Windows Server 2012; still not sure why. For best compatibility you can avoid using https URLs for now. - FIXED
  • There are issues with doing a fully-offline install on Windows Server 2012, specifically the .Net 3.5.1 feature apparently tries to connect to the Internet even if you specify a local \sxs\ installation source
Cheers
Brian

Last edited Apr 22, 2014 at 5:53 PM by brianlala, version 5

Comments

larbre Jan 28, 2013 at 10:23 AM 
Hi Brian,
I already created a version to install Search on several systems. Shall I upload as a patch?
Stefan