Discussions under General

I have been swamped trying to keep up with Discussion List items lately! Thanks to several members of the community who have stepped in recently to reply to posts and provide input.

Please search through the existing discussion items before posting in case someone has already posted/discussed/resolved. In addition, check the FAQ for answers to common questions.

New: Don't forget to "Mark as Answer" if someone addresses your question to your satisfaction!

If you are reporting on a specific issue in AutoSPInstaller, please use the Issue Tracker instead so it can be properly tracked.

Note: If you happen to be using AutoSPInstallerGUI, please verify that your issue or question still pertains to manually-edited & verified XML. Alternately, you can try the new AutoSPInstaller Online which effectively replaces AutoSPInstallerGUI. -Brian

Autospinstaller bypassing managed metadata service application

first post: amitNepali wrote: Autospinstaller bypassed managed metadata service application durin...

latest post: prawnz wrote: Sorry for reviving this old post I have the same issue as well. I ...

Language Pack affects rights-provisioning

first post: tradmancp wrote: I´m Using V2.5If Language Packs are installed, the Metadata S...

latest post: RalphDalton wrote: thqanks Brian, I altered the following lines in AutoSPinstaller to...

New-SPConfigurationDatabase : Cannot open database "SP2010_ConfigDB" requested by the login. The login failed.

first post: rickallford wrote: Any clues on this one? I have increased the 'start-sl...

latest post: srujanpulli wrote: Hi, have the same exact issue. 1. AutoSPInstaller created the conf...

Feature Request: Ability to handle multiple Service Apps of a specific type

first post: dannysullivan wrote: Currently it appears that AutoSPInstaller is only designed to hand...

latest post: brianlala wrote: You can create multiple Search Service Applications, for sure. Howe...

Provisioning User Profile Sync Service....

first post: NsOnLn wrote: Why is that everytime I run the script it provisions the user prof...

latest post: rfontana wrote: Maybe you have a problem nn the sync service.

SharePoint search provision fail .

first post: dealkk wrote: I try to setup using 3 tier (2 wp + 2 app + sql) using 3.86. sharep...

latest post: JasonAskew wrote: A colleague and I spent an afternoon troubleshooting the cause of t...

SharePoint 2013 Activating Search Topology - Error

first post: MaximilianBerg wrote: Hi at all, can anybody help me ? I have no idea what i can do .......

latest post: JasonAskew wrote: A colleague and I spent an afternoon troubleshooting the cause of t...

Getting

first post: SharePointing wrote: Hello all: The Pre-Requisite Installer is failing with the below ...

latest post: Okeo wrote: I also had this issue with an error message window when installing ...

Script continuously fails when creating config DB

first post: jonponton wrote: Hi all,I am tearing my hair out trying to get this script to work. ...

latest post: EricSchrader wrote: Issue turned out to be the config. 1. I didn't have localhost, ...

Error in granting rights to Profile and Social database (User Profile Service Application)

first post: dirkverhagen wrote: I'm trying to install SP2013 (on SQL 2012) with AutoSPInstaller an...

latest post: schuess wrote: So what are the implications of this going forward without taking a...