This project has moved. For the latest updates, please go here.

Discussions under Support

I have been swamped trying to keep up with Discussion List items lately! Thanks to several members of the community who have stepped in recently to reply to posts and provide input.

Please search through the existing discussion items before posting in case someone has already posted/discussed/resolved. In addition, check the FAQ for answers to common questions.

New: Don't forget to "Mark as Answer" if someone addresses your question to your satisfaction!

If you are reporting on a specific issue in AutoSPInstaller, please use the Issue Tracker instead so it can be properly tracked.

Note: If you happen to be using AutoSPInstallerGUI, please verify that your issue or question still pertains to manually-edited & verified XML. Alternately, you can try the new AutoSPInstaller Online which effectively replaces AutoSPInstallerGUI. -Brian

Script halting on E Search Center and on Mysites Portal Sp2016

first post: DustinGodfrey wrote: Creating a Stand Alone VM with SP2016 on it with the latest version...

Sharepoint 2016 config cache GUID 00000000-0000-0000-0000-000000000000

first post: thool wrote: Hi all, I've been using AutoSPInstaller many times to install Shar...

Business intelligence in SharePoint 2013

first post: Issaid wrote: hi all, i actually work on an infrastructure regrouping 4 servers: ...

latest post: jonathanbord wrote: Did you resolve this? I want to use autospinstaller but will also n...

This server has been requested to have the "SingleServerFarm" LocalServerRole

first post: DaiWebb wrote: I am using the current version of AutoSPInstaller to build a two-se...

New-SPSecureStoreApplication Failes

first post: ravensorb wrote: I seem to run in to the following issue rather regularly - the issu...

latest post: AshokGopalan wrote: Hi ravensorb, Tradelingua, I am having the same issue. I am not s...

Is there "FULL" compatibility with SP2016?

first post: afedericojr wrote: I see a few posts about issues with SP2016, some recommendations on...

Script Halted - No endpoint listening

first post: tclarke1965 wrote: Receiving the below error: Script halted! Exception ...

Add a new wfe to an existing farm

first post: VictorCea wrote: Hi all, I want to add a new wfe to an existing farm but I'm not s...

What is the 'experimental' Foundation 2013 support??

first post: tlyczko wrote: I found something somewhere on this site mentioning 'experimental' ...

latest post: rw5207 wrote: I agree with the previous post. My attempted Foundation installati...

TerminatingError(Get-SPFarm)

first post: kjwhite82 wrote: Hi Guys, AutoSpInstaller has recently stopped working at my organ...

latest post: kjwhite82 wrote: Thanks Brian, we narrowed the issue down to a big Windows Update (K...