Discussions under General Questions

I have been swamped trying to keep up with Discussion List items lately! Thanks to several members of the community who have stepped in recently to reply to posts and provide input.

Please search through the existing discussion items before posting in case someone has already posted/discussed/resolved. In addition, check the FAQ for answers to common questions.

New: Don't forget to "Mark as Answer" if someone addresses your question to your satisfaction!

If you are reporting on a specific issue in AutoSPInstaller, please use the Issue Tracker instead so it can be properly tracked.

Note: If you happen to be using AutoSPInstallerGUI, please verify that your issue or question still pertains to manually-edited & verified XML. Alternately, you can try the new AutoSPInstaller Online which effectively replaces AutoSPInstallerGUI. -Brian

Sharepoint 2016 config cache GUID 00000000-0000-0000-0000-000000000000

first post: thool wrote: Hi all, I've been using AutoSPInstaller many times to install Shar...

CodePlex is dead - Long Live GitHub!

first post: CraigHumphrey wrote: Hey Guys, with CodePlex shutting down before the end of the year,...

Business intelligence in SharePoint 2013

first post: Issaid wrote: hi all, i actually work on an infrastructure regrouping 4 servers: ...

latest post: jonathanbord wrote: Did you resolve this? I want to use autospinstaller but will also n...

Set-SPEnterpriseSearchServiceInstance -DefaultIndexLocation obsolete

first post: mmajad wrote: On line 4855 we have the following code statement $searchSvc | Set...

New-SPSecureStoreApplication Failes

first post: ravensorb wrote: I seem to run in to the following issue rather regularly - the issu...

latest post: AshokGopalan wrote: Hi ravensorb, Tradelingua, I am having the same issue. I am not s...

Is there "FULL" compatibility with SP2016?

first post: afedericojr wrote: I see a few posts about issues with SP2016, some recommendations on...

Add a new wfe to an existing farm

first post: VictorCea wrote: Hi all, I want to add a new wfe to an existing farm but I'm not s...

How to perform a repair on a Sharepint install that used autospinstaller

first post: UUCCU wrote: Hi Is there a specific set of steps required to perform a repair ...

latest post: UUCCU wrote: OK, Many thanks for the reply.

What is the 'experimental' Foundation 2013 support??

first post: tlyczko wrote: I found something somewhere on this site mentioning 'experimental' ...

latest post: rw5207 wrote: I agree with the previous post. My attempted Foundation installati...

SP2016 and ServerRoleOptional

first post: tolppa wrote: How do I use ServerRoleOptional parameter with spautoinstaller? Doe...