Install Error

Oct 1, 2013 at 9:35 AM
Hi,

I am having some minor issues with my installation.
I am unable to proceed past the and I am at my wits end

Please assit..

Output Log below

| Automated SP2010 install script |

| Started on: 2013/10/01 10:24:38 AM |

- SharePoint 2010 binaries are already installed.

  • Validating user accounts and passwords...
  • Account "LAB\sa_sharepointdevSF" (Account)...Verified.
  • Account "LAB\sa_sharepointdev" (ManagedAccount)...Verified.
  • Account "LAB\sa_sharepointdev" (ManagedAccount)...Verified.
  • Account "LAB\sa_sharepointdev" (ManagedAccount)...Verified.
  • Account "LAB\sa_sharepointdev" (ManagedAccount)...Verified.
  • Account "LAB\sa_sharepointdev" (User Profile Service Application)...Verified.
  • Account "LAB\sa_sharepointdev" (EnterpriseSearchService)...Verified.
  • Account "LAB\sa_sharepointdev" (Search Service Application)...Verified.
  • Account "LAB\sa_sharepointdev" (SharePoint Search Application Pool)...Verified.
  • Account "LAB\sa_sharepointdev" (Excel Services Application)...Verified.
  • Account "LAB\sa_sharepointdev" (Visio Graphics Service)...Verified.
  • Account "LAB\sa_sharepointdev" (PerformancePoint Service)...Verified.
  • Account "LAB\sa_sharepointdev" (Excel Web App)...Verified.

- Account "LAB\sa_sharepointdev"...Verified.

- Writing config-AutoSPInstaller.xml to C:\Users\ME\AppData\Local\Temp\2...

  • Testing access to SQL server/instance/alias: SPSQL
  • Trying to connect to "SPSQL"...Success
  • SQL Server version is: 10.50.4279.0
  • This instance of SQL Server is not clustered
  • Check if LAB\ME has dbcreator server role...Pass
  • Check if LAB\ME has securityadmin server role...Pass

- Check if LAB\ME has sysadmin server role...Pass

  • Install based on:
    • D:\SP\AutoSPInstaller\AutoSPInstallerInput.xml
    • Environment: Dev

- Version: 3.93

- Disabling Loopback Check...


- Disabling IE Enhanced Security...


  • Setting services Spooler, AudioSrv and TabletInputService to Manual...
  • Spooler is already stopped and set Manual, no action required.
  • AudioSrv is already stopped and set Manual, no action required.
  • TabletInputService is already stopped and set Manual, no action required.
  • Setting unused services WerSvc to Disabled...
  • WerSvc is already stopped and disabled, no action required.

- Finished disabling services.


- Not changing CRL check behavior.


- SharePoint 2010 prerequisites appear be already installed - skipping install.


  • Configuring IIS logging...

- C:\Inetpub\logs is already compressed.


- SharePoint 2010 binaries appear to be already installed - skipping installation.


  • No language packs found in D:\SP\2010\LanguagePacks, skipping.
  • Currently installed languages:

- English (United States)


  • Looking for SharePoint updates to install...
    • Installing SP2010 Service Pack 2 oserversp2010-kb2687453-fullfile-x64-en-us.exe....Done.
    • Patch not required; installed product is same or newer.
    • Service Pack 2 install completed in 00:00:09.
    • Installing SP2010 ...--------------------------------------------------------------
  • Script halted!
Exception : System.Management.Automation.ParameterBindingValidation
                    Exception: Cannot validate argument on parameter 'Name'
                    . The argument is null or empty. Supply an argument tha
                    t is not null or empty and then try the command again. 
                    ---> System.Management.Automation.ValidationMetadataExc
                    eption: The argument is null or empty. Supply an argume
                    nt that is not null or empty and then try the command a
                    gain.
                       at System.Management.Automation.ValidateNotNullOrEmp
                    tyAttribute.Validate(Object arguments, EngineIntrinsics
                     engineIntrinsics)
                       at System.Management.Automation.ParameterBinderBase.
                    BindParameter(CommandParameterInternal parameter, Compi
                    ledCommandParameter parameterMetadata, ParameterBinding
                    Flags flags)
                       --- End of inner exception stack trace ---
                       at System.Management.Automation.ParameterBinderBase.
                    BindParameter(CommandParameterInternal parameter, Compi
                    ledCommandParameter parameterMetadata, ParameterBinding
                    Flags flags)
                       at System.Management.Automation.CmdletParameterBinde
                    rController.BindParameter(CommandParameterInternal argu
                    ment, MergedCompiledCommandParameter parameter, Paramet
                    erBindingFlags flags)
                       at System.Management.Automation.CmdletParameterBinde
                    rController.BindParameter(UInt32 parameterSets, Command
                    ParameterInternal argument, MergedCompiledCommandParame
                    ter parameter, ParameterBindingFlags flags)
                       at System.Management.Automation.CmdletParameterBinde
                    rController.BindParameters(UInt32 parameterSets, Collec
                    tion`1 arguments, CommandMetadata commandMetadata)
                       at System.Management.Automation.CmdletParameterBinde
                    rController.BindCommandLineParametersNoValidation(Colle
                    ction`1 arguments)
                       at System.Management.Automation.CmdletParameterBinde
                    rController.BindCommandLineParameters(Collection`1 argu
                    ments)
                       at System.Management.Automation.CommandProcessor.Bin
                    dCommandLineParameters(CommandParameterInternal[] param
                    eters)
                       at System.Management.Automation.CommandProcessor.Pre
                    pare(CommandParameterInternal[] parameters)
                       at System.Management.Automation.CommandProcessorBase
                    .DoPrepare(CommandParameterInternal[] parameters)
                       at System.Management.Automation.Internal.PipelinePro
                    cessor.Start(Boolean incomingStream)
                       at System.Management.Automation.Internal.PipelinePro
                    cessor.SynchronousExecuteEnumerate(Object input, Hashta
                    ble errorResults, Boolean enumerate)
TargetObject :
CategoryInfo : InvalidData: (:) [Get-Process], ParameterBindingValidat
                    ionException
FullyQualifiedErrorId : ParameterArgumentValidationError,Microsoft.PowerShell.C
                    ommands.GetProcessCommand
ErrorDetails :
InvocationInfo : System.Management.Automation.InvocationInfo
PipelineIterationInfo : {}

PSMessageDetails :

| Automated SP2010 install script |
| Started on: 2013/10/01 10:24:38 AM |

| Aborted: 2013/10/01 10:24:54 AM |

PS D:\SP\AutoSPInstaller>
Oct 1, 2013 at 12:24 PM
A value or an entire attribute is likely either missing or has changed. compare your XML to the original AutoSPInstallerInput.xml

It will also be helpful to know if you have used AutoSPInstallerGUI to create the Input XML.
Nov 5, 2013 at 4:08 PM
HI, did you ever get this issue resolved? I am having the same issue. I am currently using the installer from autospinstallergui, but the reason I am using it is because I had the same problem with the regular install file. Both the SQL server and the SP server are fresh installs 2008 server R2 with SP1.


Thanks for any information

Scott