How to add WFE Sharepoint 2013

May 6, 2013 at 12:28 PM
Edited May 6, 2013 at 12:40 PM
Hi, Thanks for great script.

I've provisioned an application server but want to add a single WFE to the script. I currently run the script from the app server and provision attributes are set to true.

So if I wish to rerun the script am I correct that I need to add the servername of the app server instead of 'true' for the provisioned services, and then add the WFE servername somewhere? Where in the XML do I add the WFE?
May 29, 2013 at 7:22 PM
Did you ever get the answer for this?
May 29, 2013 at 7:44 PM
Hi guys,

There is no single place where you need to add in order to add an additional WFE. The key are the fields that are called Provision.
In these fields
true = will be provisioned on every server you run the script on
localhost = will be provisioned on every server you run the script on (dont use this on multi server builds)
servername1 = will be only provisioned on servername1
servername1 servername2 = will be provisioned only on server1 and server2

Once you edit the xml simply run the script on the additional server.

I have posted two XML Examples at the page below:
https://autospinstallergui.codeplex.com/releases/view/96225


Its a little difficult to explain, let me know if it doesn't make sense.

Ivan
May 30, 2013 at 2:21 PM
Thank you Ivan. I looked at your Multiserver example. Which server is your WFE?
May 30, 2013 at 3:39 PM
cgyspsp31 WFE
cgyspsp32 WFE
cgyspsp33 WFE
cgyspsp34 APP
cgyspsp35 APP
cgyspsp36 INDEX
cgyspsp37 INDEX
cgyspsp38 CRAWL
cgyspsp39 CRAWL

Ivan
May 30, 2013 at 4:32 PM
Thanks IVAN!!!!! That definetly helped alot!!!
Coordinator
Jun 20, 2013 at 3:38 AM
This discussion has been copied to a work item. Click here to go to the work item and continue the discussion.