Fail at install no matter what

Jul 16, 2012 at 3:34 PM

No matter what I change I cannot get install to work.

Users group...
 - Updating service account...
 - Restarting service SPTraceV4...
 - Done.
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------
 - Script aborted!


Exception             : System.Management.Automation.ParameterBindingValidation
                        Exception: Cannot bind argument to parameter 'String' b
                        ecause it is an empty string.
                           at System.Management.Automation.ParameterBinderBase.
                        ValidateNullOrEmptyArgument(CommandParameterInternal pa
                        rameter, CompiledCommandParameter parameterMetadata, Ty
                        pe argumentType, Object parameterValue, Boolean recurse
                        IntoCollections)
                           at System.Management.Automation.ParameterBinderBase.
                        BindParameter(CommandParameterInternal parameter, Compi
                        ledCommandParameter parameterMetadata, ParameterBinding
                        Flags flags)
                           at System.Management.Automation.CmdletParameterBinde
                        rController.BindParameter(CommandParameterInternal argu
                        ment, MergedCompiledCommandParameter parameter, Paramet
                        erBindingFlags flags)
                           at System.Management.Automation.CmdletParameterBinde
                        rController.BindParameter(UInt32 parameterSets, Command
                        ParameterInternal argument, MergedCompiledCommandParame
                        ter parameter, ParameterBindingFlags flags)
                           at System.Management.Automation.CmdletParameterBinde
                        rController.BindParameters(UInt32 parameterSets, Collec
                        tion`1 arguments, CommandMetadata commandMetadata)
                           at System.Management.Automation.CmdletParameterBinde
                        rController.BindCommandLineParametersNoValidation(Colle
                        ction`1 arguments)
                           at System.Management.Automation.CmdletParameterBinde
                        rController.BindCommandLineParameters(Collection`1 argu
                        ments)
                           at System.Management.Automation.CommandProcessor.Bin
                        dCommandLineParameters(CommandParameterInternal[] param
                        eters)
                           at System.Management.Automation.CommandProcessor.Pre
                        pare(CommandParameterInternal[] parameters)
                           at System.Management.Automation.CommandProcessorBase
                        .DoPrepare(CommandParameterInternal[] parameters)
                           at System.Management.Automation.Internal.PipelinePro
                        cessor.Start(Boolean incomingStream)
                           at System.Management.Automation.Internal.PipelinePro
                        cessor.SynchronousExecuteEnumerate(Object input, Hashta
                        ble errorResults, Boolean enumerate)
TargetObject          :
CategoryInfo          : InvalidData: (:) [ConvertTo-SecureString], ParameterBin
                        dingValidationException
FullyQualifiedErrorId : ParameterArgumentValidationErrorEmptyStringNotAllowed,M
                        icrosoft.PowerShell.Commands.ConvertToSecureStringComma
                        nd
ErrorDetails          :
InvocationInfo        : System.Management.Automation.InvocationInfo
PipelineIterationInfo : {}
PSMessageDetails      :

Anyone?

And no, I cannot attach my xml cuz posting fails whenever I try that.

Jul 21, 2012 at 1:28 PM

This happened to me also exactly.

The next thing the script wants is an account and password for search.  even though I was not installing enterprise search it needed to have at least one of the account and passwords in the area filled out. I just filled them all in so I never figured out which line needed the information, but it worked and I moved on.  So best advice is to fill in your enterprise search service accounts and passwords even though you may not be installing that section.